Om oss

Sybutikken Lillehammer ligger midt i sentrum av byen, i Mesnasenteret, rett opp for Lilletorvet. Vi er forhandler av Janome-symaskiner og Babylock-symaskiner. Vi har et stort utvalg av stoffer til quilting og litt bekledning, derav endel jersey.  Vi er forhandler av mønster fra Onion og Minikrea, samt mønster til endel lappeteknikk. MyQuilt magasin har vi, og endel av modellene fra disse magasinene er utstilt i butikken. Vi tar imot service på alle merker symaskiner og årganger. Alle som kjøper symaskin hos oss får gratis opplæring. Skal du handle i nettbutikken oppfordrer vi deg til å lese salgsbetingelser. Hjertelig velkommen, enten du er på nett eller besøker oss i butikken.

Mandag-Onsdag:  10.00-17.00

Torsdag:              10.00-18.00

Fredag:                10.00-17.00

Lørdag:                10.00-15.00

Besøk/Kontakt:

Sybutikken Lillehammer As
Lilletorget 1
2615 Lillehammer

Tlf.: 61269400
E-post: agnes@sybutikkenlillehammer.no

Salgsbetingelser nett:

Kjøp

Minstekjøp på 200,-. Bestillinger på under 200,- blir ikke behandlet.

Leveranse
Alle ordrer behandles i den rekkefølge de kommer inn.  Vanligvis vil varene sendes fra oss i løpet av 1-2 virkedager etter at ordren er mottatt.  Dersom det er tomt for en vare vil denne bli slettet fra ordren.

Frakt
Varene sendes med Posten norge.  Fraktkostnader kommer i tillegg til summen du handler for. Vi følger postens satser.

Hente i butikk

Varen må hentes innen en uke etter bestilling.

Betaling
Varene blir fakturert samme dagen som den sendes. Faktura kommer på mail. Skal du hente varen i butikk betales varen i butikk.

Avbestilling
Dersom du ønsker å avbestille varen sender du en e-post til agnes@sybutikkenlillehammer.no

Symaskiner

Faktura må være betalt før vi sender maskinen til deg.

Reklamasjon
Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du inne rimelig tid etter at du har oppdaget den, gi oss skriftlig melding til agnes@sybutikkenlillehammer.no eller ringe: 61269400 (hverdager mellom 10-1700) om at du vil påberope deg mangelen.