Salgsbetingelser

-Porto kommer i tillegg til den totale summen du handler for. Vi bruker postens satser.

-Faktura kommer på epost.

-Ved kjøp av symaskin må tilsendt faktura betales før symaskinen blir sendt. Når betalingen er registrert mottar du sporingsnummer. 

-Ved mangler eller misnøye, kontakt oss så fort som mulig på epost: agnes@sybutikkenlillehammer.no

Om oss

Velkommen til oss. Her jobber Agnes og Torill, mor og datter. Vi er en faghandel med symaskiner fra Janome og Babylock, stoffer, mønstre og sytilbehør. Vårt fremste mål, er å være en inspirasjons-kilde for alle søminteresserte.  Vi holder til i Mesnakvartalet, rett bak 7/11. Enten du besøker oss på Lillehammer eller her på nett, håper vi du blir begeistret. Ta en titt inn, og la deg inspirere du også!

Vanlige spørsmål

Sender dere varer utenfor Norge?

Nei, dessverre.

Tar dere service og reprasjon av symaskiner?

Ja! Vi tar service og reprasjon av alle symaskinmerker og årganger.

Tar dere syoppdrag?

Nei. Vi er kun butikk. Vi anbefaler å kontakte vår nabo: Bendiksen og søm som holder til i etasjen over. Hun tar syoppdrag. Tlf: 93699752 / thebendiksen@gmail.com 

Fører dere garn og strikkeutstyr?

Nei. Vi har fokus på søm, og ønsker å legge all vår kunnskap og tid på dette feltet.

Hva slags symaskinmerke fører dere?

Janome og Baby Lock.  Janome er verdens ledende produsent av kvalitetssymaskiner. Med fokus på kvalitetssikre, brukervennlige produkter, som produseres etter strenge miljø- og kvalitetskrav. Janome jobber også for å støtte balansen mellom familie og arbeid for fremtiden. Janome fortsetter sin filosofi om å utvikle og produsere et stort utvalg av høykvalitets symaskiner som skal tilfredsstille behovet hos dagens kunder. Utviklingen omfatter også programvare for stingsetting av broderidesign og diverse tilbehør, som skal øke verdien av å eie et Janome produkt. Med konsentrasjon på vår styrke i å produsere gode produkter, møte kundenes behov og hele tiden strebe etter å forbedre kvaliteten, være en motivator for skaperglede hos alle sømglade mennesker fra hele verden, arbeider vi nå mot å nå 70 millioner produserte symaskiner.

Janome-fabrikk