SY-VIDEOER

På vår facebook-side har vi lagt ut flere syvideoer. Både gratis mønstre og videoer basert på allerede eksisterende mønstre, samt demo av tilbehør og symaskiner. Her finner du en oversikt over våre videoer, delt inn i kategorier. Trykk på bildet for å komme til ønsket video.

GRATIS SYOPPSKRIFTER

Oppskrift pannebånd Se hvordan du syr pannebånd med dine egne mål.

Gratis oppskrift på pannebånd. Trykk på bildet for å komme til video.

Toalettmappe/Sminkepung

Gratis syoppskrift på toalettmappe/sminkepung. En av våre mest populære syvideoer! Kjempe enkel oppskrift, som er gøy enten du er nybegynner eller vidrekommen. Trykk på bildet for å komme til video.

Denne videoen er et tillegg til oppskriften over på sminkepung. Her viser vi hvordan du syr lukkekant på innsiden, for å dekke sårkantene istede for å kun bruke sik-sak. Trykk på bildet for å komme til video.

Liten pung

Sy en enkel liten pung. Mønstermalen kan skrives ut fra vår inspirasjonsgruppe (se under filer) her: https://www.facebook.com/groups/325727035309790/permalink/645077083374782.  Trykk på bildet for å komme til video med forklaring.

Sminkepung/Toalettmappe

Gratis syoppskrift på en praktisk toalettmappe, sminkepung eller til oppbevaring av småting. Trykk på bildet for video.

Snøreveske/Kinchaku

Gratis symønster på snøreveske/Kinchaku. Trykk på bildet for oppskriftsvideo.

Magetaske

Syoppskrift som viser hvordan du syr bumbag/magetaske/rumpetaske. GRATIS pdf for mønstermal ligger her og må skrives ut.

Trykk på bildet for å komme til video.

Quiltet totebag

 Her lærer du å sy en enkel quiltet totebag/handlenett. Trykk på bildet for å komme til oppskriften.

Stoffkurv

Bli med å sy en stoffkurv! Kjekk til oppbevaring av smått og stort. En perfekt gave du kan gi med eller uten innhold. Trykk på bildet for å komme til videoen.

Sy lappeteppe

I denne videoen viser vi deg hvordan du enkelt syr et lappeteppe, nybegynnervennelig. Del 1/4. Trykk på bildet for å komme til video.

Oppskrift lappeteppe Sy ditt helt egne lappeteppe. 2/4

Lær å sy et enkelt lappeteppe. del 2/4. Trykk på bildet for å komme til video.

Oppskrift gratis lappeteppe Del 3/4 sy ditt eget lappeteppe

Del 3/4. Lær å sy ditt eget lappeteppe.

Del 4/4 sy lappeteppe Bli med å sy lappeteppe. Gratis oppskrift.

Siste del i serien som viser deg hvordan du kan sy ditt eget lappeteppe. Del 4/4. Trykk på bildet for å komme til videoen.

Topp med vaffelsøm

Sy en enkel sommertopp med vaffelsømmer. Trykk på bildet for å komme til video.

SY MED VIDEOER

Minikrea No Plastic bag

Syvideo til mønster fra Minikrea "No plastic bag". Mønsteret kan kjøpes her på nett, eller i butikken vår i Mesnakvartalet.

Trykk på bildet for å komme til video.

Hilda Hoodie

Bli med å sy genseren basert på Hilda Hoodie av Ida Victoria, med en vri av Torill. Trykk på bildet for å komme til video.

Onion 2086 skjorte

I denne syvideoen syr Torill skjorte av mønster 2086 fra Onion. Videoen er ment som en liten ekstra hjelp slik at du lettere kommer i gang med skjortesyingen! Mønsteret kan kjøpes her eller i butikken vår i Mesnakvartalet. Trykk på bildet for å komme til video.

Emile av Bente Malm

I denne videoen syr Torill vesken Emilie etter mønster fra Bente Malm. Du trenger mønsteret for å kunne sy vesken i videoen. Trykk på bildet for å se video.

SYMASKINER OG SYMASKIN-TILBEHØR

Janome MyLock 644d

Bli kjent med overlocken MyLock 644D fra Janome. Trykk på bilde for å komme til video.

Janome Embla

Bli kjent med en av våre bestselgende Symaskiner: Janome Embla. Når du kjøper symaskin hos oss får du gratis opplæring med på kjøpet! Maskinen kan bestilles her eller kjøpes i vår butikk i Mesnakvartalet. Trykk på bilde for å komme til video.

Fæbrik x Janome

Test av symaskinen Fæbrik x Janome (Decor computer 2050)! Her syr vi en barnebukse i denim, så vi får testet den i tykke stoffer, tvillingsøm, pyntesømmer og snørehull. Symaskinen kan bestilles på nett her eller i vår butikk. Det følger med gratis opplæring ved kjøp av symaskin hos oss. Trykk på bilde for å komme til video.

Janome Cover Pro 3000 p

Se eksempler av sømmene på Janome Cover Pro 3000 Professional. Ønsker du mer informasjon om maskinen finner du det her eller du kan besøke oss i butikken.

Trykk på bilde for å komme til video.

Usynelig glidelåsfot

Her demonstrerer vi bruk av usynelig glidelåsfot sammen med usynlig glidelås. Foten kan kjøpes her eller i butikken vår i Mesnakvartalet. Trykk på bildet for å komme til filmen.

Rynke & plissè-apparat

Demonstrasjon av Janome rynke og plissèapparat. Apparatet kan kjøpes her  eller i butikken vår i Mesnakvartalet. Trykk på bildet for å se video.

Demo av syguide

Skulle du hatt hjelp til å sy rett? Med denne sømguiden vår du nettopp det! Kan kjøpes i nettbutikken her eller i butikken vår i Mesnakvartalet. Trykk på bildet for å komme til video.

Se hvordan bruke nål-i-treder på Janome Embla! Trykk på bilde for å komme til video.

TIPS & TRIKS

Hva er Sewphisticated?

Vi har fått et eksklusivt tilbud til kunde våre fra Sewphisticated! 3 måneder for 99,-! Men hva er Sewphisticated? Trykk på video for å komme til video. Tilbudet får du ved å trykke på denne lenken: https://www.sewphisticated.no/link/rVfcPC

Elastisk sytråd

I denne videoen viser vi deg hva vi gjør når vi syr med elasisk undertråd, ofte kalt vaffelsøm. Trykk på bildet for å komme til videoen.

Sy med tvillingnål

Se hvordan man syr med tvilling-nål. Tvillingnålen består av to nåler som sitter på ett feste. Fint til å falde opp klær i elastiske stoffer. Tvillingnåler kan kjøpes her eller i vår butikk, Trykk på bilde for video.

lagt til handlevogn