Vanlige spørsmål

Sender dere varer utenfor Norge?

Nei, dessverre.

Tar dere service og reprasjon av symaskiner?

Ja!  Vi i Sybutikken Lillehammer har egen symaskin-repratør. Vi tar service og reprasjon av alle symaskinmerker og årganger. Om du ønsker serivce på din symaskin trenger du ikke ringe på forhånd, bare kom med maskinen til butikken i åpningstiden. Etter ca 2. uker får du melding om at den er klar.

Tar dere syoppdrag?

Nei. Vi er kun butikk. Vi anbefaler å kontakte vår naboer i etasjen over (Inngang ved Vandreskoen): Bendiksen og søm Tlf: 93699752 / thebendiksen@gmail.com eller Sting Studio Tlf: 45611978

Fører dere garn og strikkeutstyr?

Nei. Vi har fokus på søm, og ønsker å legge all vår kunnskap og tid på dette feltet.

Hva slags symaskinmerke fører dere?

Uansett om du ønsker deg en enkel eller avansert symaskin kan du finne din drømmemaskin i vårt sortiment. Vi er stolt forhandler av Janome og Baby Lock. Janomes utviklingssenter i Tokyo arbeider kontinuerlig med å utvikle symaskinene og til grunn for produktene du velger i dag ligger mer enn 90 års erfaring innenfor produksjon. Holdbarhet og brukervennlighet er to nøkkelord for utviklingsavdelingen hos verdens største symaskinsprodusent. Baby Lock lagde den første overlocken til hjemmebruk, før var nemlig overlocken kun noe brukt i industrien, men i 1964 kom den første overlocken i hjemmevennlig størrelse til verden og selskapet ble opprettet. Baby Lock overlock produseres i Yamagata, Japan. Janome og Baby Lock har norsk importør, som betyr at de har lager, support, repratør og eksperter i Norge, sikkert for oss, sikkert for deg! Når du handler symaskin hos oss får du fem års garanti og gratis opplæring i bruk av maskinen, uansett prisklasse.

Hvordan foregår opplæring ved kjøp av symaskin?

Når du handler symaskin hos oss får du fem års garanti og gratis opplæring i bruk av maskinen, uansett prisklasse. Vi ønsker at du skal få en godt start på syingen sammen med din nye symaskin. Opplæringen foregår en til en med en av våre ansatte, slik at du får oppmerksomheten du trenger, det er altså ikke flere deltakere under opplæringen. Dette skjer i butikkens åpningstid, og du må selv booke din time ved å ta kontakt med oss på telefon, melding på facebook eller e-post. Tlf: 941 82 487. E-post: agnes@sybutikkenlillehammer.no . Facebook: https://www.facebook.com/SybutikkenLillehammer

Avhengig av type maskin og hva du ønsker ut av opplæringen er det vanskelig å si nøyaktig tidsbruk, men gjennomsnittelig ligger en opplæring på 30 minutter til 1 time. Du kan også komme igjen på flere småopplæringer om du ønsker, eller stikke innom når du har enkelte spørsmål.

I Sybutikken Lillehammer finner du et godt utvalg av symaskiner
Sybutikken Lillehammer AS Vi selger symaskiner, tar reparasjon og service av symaskiner.
Stoffbutikk Lillehammer I butikken vår finner du stoffer og tekstiler i flere forskjellige kvaliteter
lagt til handlevogn